سادیسم، نوعی اختلال شخصیتی می‌باشد که فرد تحت مشکلات فردی قرار می‌گیرد، مشکلاتی که هر انسان عادی ممکن است در روزمره و یا دوره ای از زندگی خود با آن مواجه شود، با این تفاوت که فرد دارای این اختلال به جای حل مشکل در مواجه با مشکل، آن را با خشونت جبران می‌کنند. این افراد معمولا از کمبود دلسوزی از جانب دیگران رنج می‌برند و در مورد نظراتی که دیگران از آنها دارند احساس ترس و نگرانی می‌کنند، که در مواجه با این معضل‌ها احتمال بیشتری وجود دارد که از خود رفتارهای خشونت بار نشان دهند.
همچنین این افراد معمولا شخصیت ضد اجتماعی دارند. یکی از علائم سادیسم لذت بردن از دیدن درد و ناراحتی دیگران است.

از طرف دیگر رابطه ای بین اختلال سادیسمی و سادیسم جنسیتی وجود داشته که افراد مبتلا به سادیسم جنسیتی معمولا رفتارهایی مانند تحقیر و مغلوب کردن دیگران را از خود نشان می‌دهند

خوب است بدانید که به طور کلی ۳ نوع سادیسم وجود دارد که متاسفانه هر ۳ نوع آن می‌تواند در یک فرد وجود داشته باشد:

سادیسم ذهنی

در این نوع سادیسم فرد مبتلا به جای آزار و اذیت دیگران، صحنه‌های اعمال سادیسمی و آزار و اذیت را در ذهن خود متصور می‌شود و از آنها کسب لذت می‌کند.

سادیسم سمبولیک

این سادیسم یک نوع حالت غیرعادی و انحرافی است که فرد مبتلا به جای زجر و شکنجه ی بدنی به دیگران، سعی می‌کند با حالات مخرب روانشناختی، مانند توهین و تحقیر اطرافیان خود و یا پایمال و خورد کردن شخصیت افرادی که با آنها برخورد می‌کند، برای خود یک حالت ارضاء روانشناختی ایجاد کند.

سادیسم بدنی

افراد مبتلا، با تحمیل آزار و اذیت بدنی و ایجاد دردهای جسمی برای دیگران کسب لذت و شعف جنسی می‌کنند و این اعمال را بعضی اوقات حتی تا مرحله ی قتل و کشتار نیز پیش برده و ادامه می‌دهند همچنین بعضی از مبتلایان با آزار و شکنجه و کشتن حیوانات به لذت جنسی می‌رسند.
حال وقت آن رسیده است که به بررسی سادیسم جنسی و علائم دخیل در آن و راه‌های درمان آن بپردازیم:

سادیسم جنسی

قبل از انتشار مقاله ای، این اختلال را با نام مازوخیسم جنسی نیز می‌شناختند. اما اکنون بعد از گذشت زمان و انجام آزمایش و تحقیق‌های بسیار متوجه آن شدند که این دو اختلال باهم متفاوت بوده که هردو می‌توانند منجر به ایجاد میزان قابل توجهی پریشانی و عوامل دیگر شده که در نهایت می‌تواند باعث آسیب زدن شخص به خود یا دیگران شود.
در واقع این افراد معمولاً به علت نیازهای جنسی سرکوب شده و افکار بیمارگونه ای که دارند سبب پدیدار شدن ناهنجاری‌های زیادی در زندگی خود می‌شود. به همین علت است که درمان این اختلال روانشناختی امری ضروری برای فرد مبتلا چه از نظر سلامت روانشناختی و چه از نظر عدم آسیب رسانی به اطرافیان اون، تلقی می‌شود.
همچنین خوب است بدانید که افراد مبتلا به سادیسم پس ازاین رفتارهای خود احساس شرم و گناه می‌کنند و به مرور زمان حالات افسردگی در آنها دیده می‌شود، برای همین باعث می‌شود بسیاری از این اشخاص به فکر درمان سادیسم جنسی خود باشند.

انواع سادیسم جنسی

• اهانت
• کتک زدن
• زخمی کردن و در بعض از موارد حتی کشتن
از جمله مواردی است که در فرد آزارگر جنسی، ایجاد لذت می‌کند.

همچنین لازم به ذکر است که در این نوع سادیسم اگر با مازوخیسمی همراه باشد از وسایلی چون شلاق، زنجیر، وسایل لاستیکی، کفش پاشنه بلند و تجهیزات چرمی و تسمه ای نیز استفاده می‌شود همچنین شلاق زدن و بانداژ شدن هم یکی از مراحل موجود در این اختلال است. لازم به ذکر است که شروع این اختلال معمولا پیش از ۱۸ سالگی است. اکثر مبتلایان به این اختلال مرد هستند. طبق نظریه روانکاوی، افراد مبتلا به این اختلال دچار آزارگری جنسی با دیگران هستند که درواقع همان کاری را می‌کنند که می‌ترسند دیگران بر سرشان بیاورند و از ابراز غرایز پرخاشگرانه خود لذت جنسی می‌برند.
اگر بخواهیم متجاوزین مبتلا به این اختلال را با متجاوزینی که از ابتلا به سادیسم رنج نمی‌برند مقایسه کنیم خوب است به این موضوع اشاره کنیم: همانطور که در فیلم‌ها و سریال‌های اکشن و یا ترسناک دیده شده برخی از متجاوزین پس از برقراری رابطه ی جنسی با قربانیان آنها را به قتل می‌رسانند که اصطلاحا به آن قتل شهوانی می‌گویند.
گاها این افراد بعد از انجام فعالیت‌های سادیسمی اقدام به خودکشی به دلیل تخیلات سادیسمی می‌کنند.

نشانه‌ها و علائمی که می‌گویند شما هم سادیسم دارید

• وسواس فکری: طوری که رابطه‌ی جنسی را مهم‌ترین بخش برای تشکیل زندگی می‌دانند.
• چشم چرانی
• داشتن نگاه شهوت آمیز به جنس مخالف
• بد دهنی و فحاشی‌های جنسی
• متلک‌های جنسی
• به زبان آوردن جملات غیر اخلاقی به جنس مخالف
• حسادت‌های جنسی: درواقع کسانی که به روابط عاشقانه‌ی بین دو نفر بیش از حد حسادت می‌ورزند کمابیش دچار این عارضه هستند.
• تفکرات منفی راجع به آسیب رساندن جنسی کودکان و سوء استفاده جنسی از آنها.
• دیدن فیلم‌های پورن و به نمایش گذاشتن اندام خود نشانه‌هایی از وجود این اختلال روانشناختی است.
• ایجاد روابط جنسی نامتعارف به همراه آسیب و صدمه زدن و ایجاد جراحات در خود یا طرف مقابل
• شک کردن به شریک احساسی به طور وسواس گونه و تصور مداوم اینکه همسر یا شریک جنسی اش در حال خیانت به او می‌باشد.
• داشتن فانتزی‌های جنسی مثل: رابطه جنسی گروهی یا تصورکردن شریک جنسی خود در حال برقراری رابطه جنسی با شخص دیگری که این مورد بدترین نوع سادیسم جنسی است.
• تصور رابطه جنسی با حیوانات 

سادیسم و عوامل ایجاد کننده‌ی آن

طبق نظریه روانکاوان و روانشناسان خبره، این اختلال در واقع ریشه در دوران کودکی داشته و به رابطه‌هایی که فرد با سرپرستان خود داشته، برمیگردد. در واقع تربیت جنسی و نکات تربیتی فرزندان از جمله مواردی است که می‌تواند از بروز اختلالات جنسی چون سادیسم جلوگیری نماید و مانع از بروز این اختلال در فرد شود.

عواملی که در ابتلا به این اختلال مؤثر هستند عبارتند از:
• ژنتیک (ممکن است این اختلال از طریق ژن‌ها منتقل شود).
• اختلالات هورمونی
• روابط و ارتباطاتی که کودک از ابتدای زندگی درگیر آنها بوده است.
• وجود سابقه سوء رفتار جنسی در پیشینه زندگی افراد آزار گر
• وجود سایر اختلالات روانی

درمان سادیسم

همانطور که پیداست، این اختلال به گونه‌ای نبوده که با درمان‌های خودسرانه و انتخابی قابل حل باشد. درنتیجه برای درمان و برطرف کردن این اختلال نیاز است که فرد مبتلا به یک روانکاو و یا درمانگر اختلالات جنسی مراجعه کند. این راه می‌تواند کمک شایانی در برطرف کردن این اختلال داشته باشد. درواقع روان درمانی بینش مدار یا شرطی سازی انزجاری از درمان‌های معروف در این حیطه هستند. همچنین از دارو نیز برای کاهش توهمات و رفتارهای مربوط به انحرافات جنسی استفاده می‌شود. این امر به ویژه در افرادی که رفتارهای خود آزارانه شدید و خطرناک دارند موثر بوده و باعث بهبود این اختلال شود.
همچنین قابل ذکر است که برای کاهش میزان تحریکات و توهمات جنسی و کمتر شدن تخیلات آزار دهنده، می‌توان از داروهای مختلف به منظور کاهش سطح هورمون جنسی در بدن فرد مبتلا استفاده کرد. همچنین می‌توان، از داروهای ضد افسردگی برای کاهش میل جنسی فرد مبتلا شده به بیماری سادیسم استفاده کرد.
درضمن فراموش نکنید، نکته بسیار مهم این است که درمان سادیسم جنسی در صورتی امکان پذیر است که خود فرد تمایل به درمان و بهبود شرایط روانی خود داشته باشد در مواردی غیر از این، فرد درمان نشده و یا درمان، طولانی مدت و سخت خواهد بود.