میکرودرم و میکرونیدلینگ، دو روش مورد استفاده در جهت زیباسازی و جوان سازی پوست صورت می باشد. این دو روش کاملا نسبت به یکدیگر متفاوت بوده و هر یک به منظور درمان و بهبود مشکل خاصی از پوست مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه بیشتر درباره ماندگاری، میزان درد و عوارض این دو روش درمانی صحبت خواهد شد.

میکرودرم ابریژن و میکرونیدلینگ

میکرودرم ابریژن (Microdermabrasion) و میکرونیدلینگ (Microneedling)، روش هایی هستند که بدون عارضه جانبی خاصی می توان برای درمان و مراقبت از پوست بکار گرفت. این دو روش در سال 1985 توسط یک پزشک ایتالیایی برای ترمیم و طراوت پوست صورت و همچنین افزایش خون رسانی به بافت های صورت مورد استفاده قرار گرفت. مدت زمان هر جلسه درمانی 20 تا 60 دقیقه بوده و بعد از طی کردن جلسه درمانی، نیازی به گذراندن دوران نقاهت یا استراحت نیست. با وجود تفاوت های بسیاری که نسبت به یکدیگر دارند از هر دو روش برای ایجاد پوستی سالم و شفاف استفاده می شود. میکرودرم و میکرونیدلینگ برای درمان موارد زیر به کار گرفته می شوند:

موجب بهبود وضع ظاهری منافذ پوست می شود.
شادابی و لطافت را به پوست باز می گرداند.
چین و چروک ها و خطوط اخم روی صورت را از بین می برد.
جای جوش، زخم، آکنه و حتی آبله مرغان را برطرف می نماید.
موجب بازسازی پوست و رفع جای زخم پوست می شود.
پوست صورت روشن تر می شود.
ترک های پوستی به وجود آمده بعد از حاملگی را از بین می برد.

عوارض جانبی میکرودرم و میکرونیدلینگ

میکرودرم و میکرونیدلینگ، روش های درمانی بدون درد و غیر تهاجمی بوده که مانند سایر روش های درمانی، دارای عوارض جانبی خفیف و نادر در افراد می باشد، این عوارض به شرح زیر می باشد:

قرمز شدگی ناحیه از صورت
ایجاد تورم در بخشی از صورت
ایجاد احساس خارش در ناحیه تحت درمان
به وجود آمدن حساسیت نسبت به لمس شدن
داشتن احساس گرما در طی پروسه درمان
پوسته پوسته شدن پوست روی صورت
التهاب و ورم پوست
عفونت، خونریزی و جوش 

مدت زمان ماندگار و تعداد جلسات درمان

میکرودرم و میکرونیدلینگ بین چند هفته تا چند ماه زمان نیاز دارد تا تاثیرات خود را نمایان کند. تاثیرات میکرودرم و میکرونیدلینگ دائمی نبوده و بعد از طی کردن یک جلسه درمانی، بیشتر افراد نیاز به 2 یا 3 جلسه دیگر نیز دارند، زیرا در جلسه اول، فقط لایه سطحی از پوست برداشته می شود و برای به دست آوردن نتیجه مطلوب لازم است چند جلسه دیگر نیز، بیمار داشته باشد.

راه های جایگزین میکرودرم و میکرونیدلینگ

به جای استفاده از این دو روش می توان از روش های دیگر مثل بوتاکس با فلج کردن عضلات، فیلرها که روشی محبوب می باشد یا لایه برداری و لیزر درمانی بهره برد، اما با استفاده از روش های خانگی می توان بدون آنکه به مطب پزشکی مراجعه کرد، به نتیجه مطلوب رسید. با رعایت کردن و در نظر داشتن موارد زیر می توان پوستی شاداب و جوان داشت:

شستشوی مناسب پوست: با استفاده از شوینده هایی که به آن تونر گفته می شود و دارای کامفر و یا الکل می باشد می توان جلوی خشکی پوست را گرفت.
ماسک های صورت: استفاده از ماسک های که مانند خاک رس، چربی اضافی پوست را می گیرند، کمک زیادی در جهت زیبایی و لطافت پوست دارد.
کرم های لایه بردار : کرم های لایه برداری به نام تجاری BHA، باعث لایه برداری پوست شده و لطافت و نرمی را به پوست باز می گرداند. در مورد این نوع کرم ها باید گفت که نوع کرم لایه بردار باید مطابق با میزان چربی پوست انتخاب و استفاده شود. 

بهترین مارک های دستگاه میکرودرم

دستگاه میکرودرم ساندرم و و دستگاه میکرودرم نایس از جمله بهترین دستگاه های میکرودرم در بازار می باشد. این دو دستگاه به دلیل داشتن قابلیت های زیر، به عنوان بهترین مارک های میکرودرم شناخته می شود:

قدرت مکش بالای دستگاه

میتوان از آن در موارد پودری و الماسه و اندرمولوژی پوست استفاده کرد.
کیفیت بالای دستگاه در لایه برداری سطح نازک پوست
در صورت استفاده درست، ناحیه مورد استفاده، جراحت و زخم بر نمی دارد.
لک و کک و مک صورت را به راحتی از بین می برد.
داشتن گارانتی خدمات پس از فروش به مدت 2 سال.