برداشتن مو یا لیزر رفع موهای زائد، دستگاهی است که فرایندِ از بین بردن مو‌های ناخواسته یا موهای زائد را، با استفاده از قرار گرفتن در معرض پالس لیزر نور انجام می‌دهد؛ و منجر به از بین بردن فولیکول مو و عدم رشد مجدد مو می‌شود. این دستگاه‌ها از اواسط دهه ۹۰ میلادی، به صورت تجاری در دسترس قرار گرفته‌اند. اولین مقالات منتشر شده در خصوص لیزر رفع موهای زائد، توسط گروهی در بیمارستان عمومی ماساچوست در سال ۱۹۹۸ نوشته شده‌است. لیزر برداشتن موهای زائد به‌طور گسترده‌ای در کلینیک‌ها و حتی در خانه، به صورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد. بسیاری از متدهای استفاده از لیزر برای برداشتن مو، روش‌های ایمنی و تأثیرات آن‌ها منتشر شده ‌است.

موی زائد چیست؟

در ابتدا باید به این نکته اشاره کنم که به هر مویی در بدن، موی زائد نمی گویند. بعضی از افراد به طور طبیعی بدن شان پرمو است و این مساله به صورت ژنتیکی در آنها دیده می شود. به طور کلی رشد موی بیش از حد در خانم ها مطلوب و خوشایند نیست و برای آنها مشکل ساز می شود. موی زائد به موهای ضخیم و تیره ای می گویند که در خط میانی بدن مثل صورت، چانه، گلو، سینه و دور ناف دیده می شوند. در واقع موهای زائد با موهای سراسر بدن فرق می کند و رشد بیش از حد آنها موجب مشکل و ناراحتی در خانم ها می شود.

دلیل رشد موهای زائد زنان چیست؟

تئوری های زیادی در رابطه با فلسفه ی رویش موهای زائد زنان وجود دارد که عبارتند از:

1. می تواند نشانگر آمادگی بیولوژیکی بدن برای تولید مثل باشد.

2. باعث نگهداری فرومون ها می شود؛ که در نهایت موجب جذب همسرتان برای رابطه می گردد.

3. محافظت از ناحیه تناسلی در مقابل اصطکاک در زمان فعالیت و رابطه جنسی

4. باعث نگه داشتن دمای بهینه ناحیه رشد موهای زائد در هوای بسیار گرم یا سرد می شود.

روش های رایج از بین بردن موهای زائد

1. تیغ

اگر برای رفع موهای زائد و اصلاح آنها از تیغ استفاده می کنید مراقب باشید در زمان استفاده از تیغ احتمال بریدگی بالاست، پیشنهاد ما این است قبل از تیغ زدن دوش بگیرید تا بدن مرطوب و فولیکولها نرم شوند این کار از رویش مو به داخل جلوگیری می کند.

2. وکس

وکس یکی از موثرترین روش ها برای رفع موهای زائد است، به خصوص وکس گرم اما این روش مقداری دردناک است ، با این روش پوست نرم و زیبا می شود و تا سه هفته مو نمی روید اما ممکن است باعث قرمزی شود و تا چند ساعت از بین نرود و برای افرادی که مشکلات وریدی و انعقادی دارند توصیه نمی شود.

3. کرم موبر

کرم روش عالی است و هیچ گونه دردی ندارد و بیماری ایجاد نمی کند اگر چه قبل از این که کل موضع را کرم بزنید بایستی تست کنید تا آلرژی زا نباشد. فواید این روش سریع و بدون درد بودن آن است و پوست را نرم میکند اما موها از ریشه بیرون نمی آیند و در عین حال کرم ها حاوی مواد شیمیایی هستند و ممکن است برای اندام تناسلی مضر باشند.

4. لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد روش موثر و به صرفه تر از موارد قبلی می باشد. شاید به نظر برسد نسبتاً گران قیمت است اما اگر مجموع هزینه روش های قبلی را در نظر بگیریم به راحتی متوجه خواهیم شد که لیزر بسیار به صرفه تر از موارد قبلی است. برای نتیجه بهتر نیاز است بین 6 تا 8 جلسه انجام شود تا بهترین پاسخ را بگیرید، فراموش نکنید که در این روش حتما باید به متخصص مراجعه کنید چون انواع مختلفی لیزر درمانی وجود دارد.

عملکرد لیزر موهای زائد چگونه است؟

نور لیزر هر چیزی که تیره‌رنگ باشد را حرارت داده و می‌سوزاند. با حرارت دادن و سوزاندن موی تیره‌رنگ داخل فولیکول مو، خود فولیکول نیز آسیب می‌بیند و از بین می‌رود. هرکدام از موهای بدن ما دارای یک چرخه‌ی رشد و استراحت هستند. در یک زمان مشخص اکثر موهای بدن ما در فاز استراحت هستند و تعداد کمی از آن‌ها در فاز رشد هستند.

اگر هنگام لیزر موهای زائد ، فولیکول مو در فاز استراحت باشد، اشعه لیزر بر آن اثری ندارد. به همین دلیل است که برای از بین بردن تمامی ‌موها به چندین جلسه درمان با لیزر، با فاصله های زمانی مشخص نیاز است. با هر جلسه رفع موهای زائد تعدادی از فولیکول‌های فعال مو سوخته می‌شوند و بالاخره پس از مدتی تمامی‌ موها از بین می‌روند.

عملکرد لیزر موهای زائد طی جلسات متعدد انجام می‌شود که این تعداد برای افراد مختلف متفاوت است و پیش‌بینی مطلوب به‌ طور میانگین 8 تا 10 جلسه است. این تعداد بنا بر رنگ و نوع پوست، رنگ و ضخامت مو، وضعیت هورمونی، مصرف دارو، میزان تماس پوست با نور آفتاب و نژاد افراد مختلف تغییر می‌کند. هدف لیزر موهای زائد نازک و کرکی شدن و نهایتاً کاهش رشد مو ها می‌باشد.

لیزر موهای زائد جایگزین سریع، آسان و موثر برای اصلاح و اپیلاسیون است که با استفاده از آن موهای زائد را از صورت، پشت، زیر بغل، پاها، سینه و منطقه بیکینی حذف می کنیم. اگر از روش‏ های دردناک و ناخوشایند خسته شده‏ اید لیزر موهای زائد می‏ تواند نتیجه طولانی مدتی برای شما به ارمغان بیاورد. به تازگی این روش علاقمندان بسیاری در آقایان پیدا کرده است.

انواع طول موج‌های دستگاه لیزر:

1. لیزر الکساندرایت (طول موج 755 نانومتر): مناسب برای پوست‌های روشن و معمولی

2. سیستم لیزر دایود (طول موج 800 نانومتر): بـرای پوسـت‌هـای معـمـولی رو به تیـره

3. لیزر‌های ان‏دیگ (طول موج 1064 نانومتر): بـرای پـوسـت‌هـای تیـره و بـرنـز شـده

انواع لیزر موهای زائد

عوامل زیادی بر نتیجه لیزر موهای زائد تاثیر گذار هستن که با تشخیص پزشک متخصص برای برطرف کردن موهای زائد بدن از دستگاه های متفاوتی استفاده می شود .

بسته به رنگ مو، نوع پوست، ضخامت مو و ناحیه درمان لیزر موهای زائد برای زمانبندی جلسات لیزر مو یکی از دستگاه های زیر مورد استفاده قرار می گیرد:

1. لیزر موهای زائد با دستگاه الکساندرایت:

دارای طول موج ۷۵۵ نانومتری است و یکی از پیشرفته‌ترین دستگاهای لیزر دنیا برای از بین بردن موهای زائد می‌باشد. طول موج کوتاه‌تر، درمان را برای پوست‌های روشن تر به نسبت پوست تیره، موثرتر می‌سازد. از آن جایی که لیزر الکساندرایت از اندازه بزرگ‌تری برخوردار است، موجب می‌شود نواحی بزرگ‌تر سریع‌تر درمان شود.این لیزر بهترین تاثیر و کم‌ترین عارضه را دارد و در نژاد ایرانی استفاده از این دستگاه بسیار مناسب و پر طرفدار است زیرا این نوع لیزر مناسب تیپ پوستی ۱ تا ۴ می‌باشد. مکانیسم آن برای رفع موهای زائد بر پایه جذب انتخابی نور نهاده شده است که در آن اشعه لیزر بدون آن که به سطح پوست آسیبی وارد کند وارد پوست شده و جذب فولیکول‌های مو می‌گردد. در این حالت آسیب‌های بافتی در فولیکول مو در حداکثر میزان خود و دریافت محیطی در حداقل است. رنگدانه ملانین در لایه اپیدرم پوست حتی در پوست‌های تیره بسیار کم و در مقابل به میزان بسیار زیاد در مو تجمع یافته است بنابراین ملانین بهترین و مهمترین ماده بیولوژیکی هدف برای بکارگیری جذب انتخابی لیزر به منظور رفع موهای زائد است .هر چه موها تیره‌تر و کلفت‌تر باشند، تاثیر لیزر بیشتر است و بهترین نتایج با لیزر الکساندرایت برای افراد با پوست روشن و دارای موی سیاه و ضخیم به دست می‌آید.لیزر بر روی موهای سفید، بور و کرکی اثری ندارد. هیچ دستگاه لیزری نمی‌تواند به طور کامل موهای بدن را برای همیشه از بین ببرد و هدف از درمان، کاهش طولانی مدت تراکم موها، کاهش سرعت رشد و کاهش ضخامت مو تا حدی که مورد رضایت فرد باشد خواهد بود. یکی از خصوصیات منحصر بفرد این دستگاه قابل تنظیم بودن طول موج و میزان انرژی برای از بین بردن هر نوع مو می‌باشد. برخی کارشناسان لیزر الکس را قدرتمندترین و پر تاثیرترین لیزر می‌دانند.

لیزر الکساندرایت سرعت بالاتری نسبت به دیگر مدل های لیزر دارد و اندازه ی محلی که درمان می کند، بیشتر است. بنابراین انتخاب مناسبی برای درمان نواحی بزرگ با سرعت بالا است. این دستگاه دارای عمق نفوذ فوق العاده می باشد و آن را به یکی از موثرترین و سریع ترین روش های موجود تبدیل کرده که به جلسات درمانی کم تری نیاز دارد.

علاوه بر آن ثابت شده است که در حذف موهای نازک تر نسبت به دیگر مدل ها تاثیر بیشتری دارد و آن را برای نواحی از بدن که دارای موهای ضخیم نیست، ایده آل کرده است. معایب سرعت بالا این است که باعث می شود لیزر الکساندرایت نسبت به روبی دردناک تر باشد. با وجود طول موج بلندش هنوز هم خطر تغییر رنگدانه ی پوست به دلیل جذب بالای نور توسط ملانین در پوست های تیره تر وجود دارد. بنابراین برای پوست های نوع یک تا سه بهترین گزینه است. هر چند در تیپ پوستی چهار هم کاربرد دارد اما اثر آن کمتر است.

مزایا لیزر الکساندرایت

• سرعت بالای پالس که به معنی زمان کمتر برای درمان است

• مؤثر بر روی انواع پوست‌ها با درجات روشنایی از سفید تا سبزه

• برای درمان و از بین بردن موهای نازک مؤثرتر از دیگر لیزرهاست

• پوشش بخش‌ها و نواحی بزرگ بدن با میزان و قدرت نفوذ بالا

معایب لیزر الکساندرایت

• برای پوست‌های برنزه یا تیره مناسب نیست

• ممکن است باعث تغییر رنگ دانه‌های پوست شود

• استفاده مکرر از آن ممکن است باعث ایجاد درد شود

2. لیزر موهای زائد با لیزر روبی (یاقوت ):

به عنوان قدیمی ترین دستگاه لیزر موهای زائد (اولین دستگاه مورد تایید برای حذف موهای زائد)، روبی دستگاه است که دارای تحقیقات بالینی زیادی برای اثبات موثر بودن در حذف موهای زائد را دارا می باشد. از آن جایی که این دستگاه نسبت به دستگاه های دیگر، دارای بیشترین میزان جذب نور در ملانین است، برای موهای نازک و پوست و موهای تیره و روشن (تا تیپ پوستی دو) مناسب ترین گزینه است هر چند هنوز ثابت نشده است که بر موهای بلوند، قرمز یا خاکستری تاثیر چندانی دارد یا نه. به دلیل جذب بالای نور توسط ملانین، استفاده از لیزر روبی در پوست های تیره تر توصیه نمی شود، زیرا ممکن است باعث ایجاد تغییر رنگ پوست شود. هر چند امروزه دستگاه های جدیدتر و پیشرفته تر با تاثیر بهتر از روبی موجود می باشند.

طول موج لیزر روبی 694 نانومتر است.

نقطه ی ضعف لیزر روبی سرعت کمتر آن نسبت به دیگر مدل ها و همچنین ظرفیت درمانی کوچک آن است. این بدین معناست که برای دستیابی به نتیجه ای بلند مدت در مقایسه با دیگر لیزرها به جلسات درمانی بیشتری نیاز است.

مزایا لیزر روبی

• کاهش و از بین بردن دائم موهای زائد

• درد و ناراحتی به هنگام استفاده از این لیزر کمتر از انواع دیگر لیزرهاست.

• استفاده از سیستم و دستگاه‌های خنک کننده که خطر سوختگی و عوارض جانبی را کاهش می‌دهد.

• موهایی که پس از انجام درمان دوباره رشد می‌کنند معمولاً نازک‌تر و کم پشت‌تر هستند.

معایب لیزر روبی

• برای پوست‌های تیره و برنزه مناسب نیست.

• درمان سطوح نسبتاً کوچک

• نرخ ارسال پالس کند که به معنی مدت زمان طولانی‌تر لازم برای درمان می‌باشد.

• قدیمی بودن روش و جایگزینی آن با روش‌های جدیدتر و مؤثرتر

• خطر سوختگی، ایجاد آثار زخم، التهاب، سرخ شدگی و تغییر رنگ پوست

3. لیزر ND:YAG:

این لیزر جدیدترین لیزر موهای زائد در بازار می باشد و به طور خاص برای حذف موهای زائد پوست های برنزه و تیره طراحی شده است. این نوع دستگاه برای پوست های نوع یک تا شش کاربرد دارد و ثابت شده که در کاهش رشد مو در همه تیپ های پوستی موثر است. به دلیل جدید بودن این نوع لیزر هنوز تحقیقات کافی در رابطه با تاثیر بلند مدت آن انجام نشده است. به دلیل عمق بالای نفوذ آن نسبت به دیگر لیزرها، لیزر ND:YAG می تواند از رنگ دانه های تیره رنگ پوست نیز بگذرد و مستقیم به سراغ هموگلوبین های فولیکول مو برود..

خطر سوختگی و زخم در تمام تیپ های پوستی در لیزر ND:YAG وجود دارد چرا که بر خلاف دیگر مدل ها، ملانین اولین رنگدانه هدف قرار گرفته شده نیست. یکی از مزایای این لیزر قابلیت تنظیم عمق نفوذ به مقدار کم تر است (با طول موج 532 نانومتر) تا بتواند موهای نازک تر نزدیک به سطح پوست را هدف بگیرد، اما بهرحال موثر بودن آن به طور کامل در این روش ثابت نشده است.هنوز ثابت نشده است که لیزر ان دی:یاگ بر روی موهای روشن (بلوند، خاکستری و قرمز) تاثیر دارد یا خیر، در عین حال همانند لیزر دایود، فرکانس و میزان نفوذ بالای آن می تواند درمان را دردناک کند، هرچند بسیاری از افراد می گویند درد آن قابل تحمل است.طول موج ان دی:یاگ 1064 نانومتر است.رفع موهای زائد توسط لیزر، با هدف گرفتن ماده‌ای در مو بنام ملانین، که مسئولیت رنگدانه‌ها را بر عهده دارند، عمل می‌باشد. هر چه مو تیره‌تر باشد تجمع و تمرکز ملانین در پوست بالاتر خواهد بود.

زمانی که بیمار دارای میزان بالاتری از ملانین اپیدرمی است، جذب لیزر توسط هدف که ملانین مو می‌باشد، با اختلال روبرو شده و به جای آن توسط ملانین اپیدرمی پوست جذب می‌شود، البته این اتفاق لزوما به معنای عدم تاثیر لیزر نیست اما می‌تواند عوارضی همچون سوختگی، زخم، خراش و یا لکه‌های تیره (hyperpigmentation) بر روی پوست ایجاد نماید. فن‌آوری لیرز ان-دی-یاگ Nd:YAG از طول موج بالاتری نسبت به انواع دیگر لیزرها بهره می‌گیرد که آنرا برای رفع موهای زائد در بیماران با پوست‌های تیره مناسب می‌سازد.

مزایای ND:YAG

• این سیستم می‌تواند برای درمان تمام انواع پوست‌ها، شامل پوست‌های تیره و پوست‌های زرد رنگ مردم آسیای شرقی، مورد استفاده قرار گیرد.

• تأخیر در زمان رشد مجدد در هنگام استفاده از این لیزر بیشتر از دیگر لیزرها می‌باشد.

• نواحی بزرگ سطح پوست با کمک این لیزر می‌توانند به‌طور مؤثر و خیلی سریع درمان شوند.

• در حال حاضر پیشرفته‌ترین فناوری را در میان روش‌های مختلف لیزر درمانی ارائه می‌کند

معایب ND:YAG

• ممکن است دردناک باشد

• عدم وجود مطالعات و تحقیقات بر روی نتایج و اثرات بلند مدت این روش

• بر موهای نازک و روشن تأثیر کمی دارد

4. لیزر موهای زائد با استفاده از لیزر دایود:

لیزر دایود یکی از جدیدترین لیزرها در بازار می باشد. مانند لیزر الکساندرایت داری عمق نفوذ بالا در فولیکول مو می باشد، که موجب محافظت از پوست در برابر اشعه و در نتیجه درمانی بی خطرتر می شود. این ویژگی، لیزر دایود را برای پوست های تیره بی خطر می کند، هر چند از آن جایی که تحقیقات بلند مدتی درباره درمان پوست های تیپ 6 انجام نشده است، این لیزر برای پوست های تیپ شش توصیه نمی شود.

لیزر دایود با طول موج ۸۰۰ یا ۸۱۰ نانومتری عمل می‌کند. طول موج بالا، این امکان را به متخصص می‌دهد که به عمق بیشتری از پوست نفوذ کند تا از آسیب رسیدن به ملانین موجود در اپیدرم پوست جلوگیری به عمل آورد و به طور مستقیم، فقط فولیکول مو را مورد هدف قرار دهد.از لحاظ علمی، طول موج بلندتر کمک می‌کند از آسیب‌های پوستی و تغییرات رنگ دانه‌ای که در انواع لیزر با طول موج کوتاه‌تر حاصل می‌گردد، پیشگیری شود. لیزر دایود، گزینه بسیار خوبی برای موهای ضخیم و تیره، به ویژه در ناحیه بیکینی محسوب می‌گردد. و مناسب‌ترین لیزر برای تیپ پوستی ۴ می‌باشد.لیزر دایود ثابت کرده که برای پوست های تیپ یک تا پنج نتایج بی خطر و فوق العاده ای بر جای می گذارد. جدید بودن این روش بدین معناست که هنوز تحقیقات کافی درباره ی نتایج آن در بلند مدت انجام نشده است. نتایج موجود نشان دهنده ی کاهش 70 درصدی موها پس از هجده ماه می باشد.دایود برای پوست های روشن تا متوسط طراحی شده و بر روی موهای تیره و ضخیم بهترین تاثیر را می گذارد. توانایی آن برای پوشش نواحی بزرگ، آن را به انتخابی عالی برای کمر و ناحیه ی بیکینی تبدیل کرده است.در مورد عوارض جانبی، حتی با وجود عمق نفوذ بیشتر، هنوز هم احتمال ایجاد هایپرپیگمانتاسیون و اسکار وجود دارد. در بیشتر موارد عوارض جانبی موقتی می باشند. البته عمق نفوذ زیاد باعث می شود درمان با این روش دردناک تر نیز باشد. احتمال ایجاد کهیر با لیزر دایود بیشتر از دیگر مدل ها می باشد.

مزایای لیزر دایود

• طول موج بالاتر امکان نفوذ بیشتر در پوست را می‌دهد

• درمان بخش‌ها و نواحی بزرگ در بدن

• بازیابی سریع

• درمان مؤثر پوست‌های تیره‌تر

• طول موج قابل تنظیم و در نتیجه انعطاف پذیری بالا

• کاهش احتمال آسیب رسیدگی به لایه اپیدرمیس پوست

معایب لیزر دیود

• می‌تواند باعث کهیر شود

• عوارض جانبی که ممکن است شامل سوختگی و تغییر رنگ پوست باشد

• عدم وجود مطالعات زیاد در مورد عوارض جانبی در طولانی مدت

ممنوعیت یزر موهای زائد برای چه افرادی است؟

لیزر موهای زائد یک روش درمانی است که نیازمند شرایط خاصی می باشد. به عبارتی همه ی افراد مجاز به انجام این کار نمی باشند. در ادامه، این گروه از افراد معرفی خواهند شد.

• افرادی که برنزه کرده و آفتاب گرفته اند

• بیماران پوستی

• بیماریهای خاص

• زنان باردار و شیرده

• کودکان

نکاتی مهم در مورد لیزر موهای زائد بدن و پس از آن:

• باید ناحیه مورد نظر لیزر را قبل از انجام بتراشید

• برای تسکین دردها از ژلی که داده می شود و رسانا می باشد استعمال نمایید.

• باید حتما از عینک محافظی که داده می شود استفاده نمایید

• از شما خواسته خواهد شد تا هر ناراحتی که در مورد لیزر موهای زائد دارید بیان کنید (حتما درد خود را بروز دهید) تا تنظیمات لیزر برای شما آسان تر و با تاثیرتر باشد.

• تا سه روز اول پس از لیزر موهای زائد از رفتن به سونا و استخر دوری کنید

• پقبل از اینکه به پیاده روی بروید از فیلتر uv(کرم ضد آفتاب حداقل ۳۰) استفاده کنید.

• حداقل یک هفته بعد از لیزر در مقابل معرض نور آفتاب قرار نگیرید.

سوالات متداول در رابطه با لیزر موی زائد:

لیزر موهای زائد چگونه انجام می شود؟

 لیزر موهای زائد با ارسال نور لیزر از طریق سوزاندن رنگدانه در مو کار می کند. "این نور به گرما تبدیل می شود، که به فولیکول و در واقع پیاز مو آسیب می رساند." انجام لیزر، درد سریع و شدیدی است که در پوست های نازک، مثل نزدیک بینی، چانه و نواحی حساس بدن، بیشتر حس می شود. چیزی مثل سوزن سوزن شدن.

خوشبختانه دستگاه های جدیدی که به بازار آمده اند، از یک کولینگ بسیار قوی به هنگام لیزر موهای زائد استفاده می کنند که دارای مکانیسم خنک کننده است. (در واقع یک توده هوای سرد، دائما در حال حرکت هوا درست در جایی است که اشعه لیزربه پوست برخورد می کند).

البته لازم به ذکر است که دمای بدن خود شما نیز در میزان کاهش یا افزایش درد موثر است. به این معنی که هر چه دمای بدن تان بالاتر باشد، درد بیشتر و هر چه دمای بدن تان پایین تر باشد، درد کمتری حس می کنید. 

بنابراین به همین علت است که بسیاری از افراد، انجام لیزر را در فصل های سرد مانند پاییز و زمستان، بیشتر توصیه می کنند.

از چه زمانی متوجه تغییرات و کاهش موهای زائد می شویم؟

دو یا سه هفته پس از اولین مراجعه شما طول می کشد تا اختلاف مشاهده شود و معمولا به 8 تا 12 جلسه درمان، برای به دست آوردن نتیجه کامل نیاز است.

بسیاری از مشتریان، بعد از 2 دوره درمان یا همان 8 هفته، شروع به دیدن نتایج واقعی کردند. شما باید واقعاً با به تاریخ جلسات خود پایبند باشید و در وقت مقرر شده مراجعه کنید. اگر چه دستگاه و اپراتور خوب از شروط اصلی رسیدن به نتیجه عالی در زمینه لیزر موهای زائد هستند، اما مراجعه منظم نیز یکی دیگر از شروط اصلی برای گرفتن نتیجه است؛ زیرا فولیکول های موی شما در مراحل مختلف رشد قرار دارند، بنابراین می خواهید مطمئن شوید که هر یک از آن ها فرصتی برای رشد مجدد نداشته باشند!

قبل از لیزر، مواد آرایشی روی پوست خود را کاملا پاک کنید!

لیزر می تواند با مواد آرایشی روی سطح پوست واکنش نشان دهد و این باعث تحریک برخی از موها می شود و ممکن است بوی موها و مواد آرایشی سوخته شما را اذیت کند. همچنین وجود مواد آرایشی بر روی پوست صورت یا بدن شما باعث می شود که نتیجه مطلوب را نگیرید.

هر جلسه لیزر چقدر طول می کشد؟ آیا خیلی طولانی است؟

بسته به اینکه شما قصد دارید چه نواحی از بدن خود را لیزر کنید، جلسات شما بین 15 دقیقه تا 1 ساعت طول خواهد کشید. کسانی که لیزر فول بادی دارند، حدودا یک ساعت در زیر دستگاه لیزر خواهند بود.

نمی توانید بلافاصله به باشگاه بروید و ورزش کنید!

گرمای حاصل از لیزر به مدت 24 ساعت در پوست شما باقی می ماند؛ بنابراین نباید به هیچ سالن ورزشی، سونا و یا زیر دوش آب گرم بروید. اگر این کار را انجام دهید، خطر ایجاد یک محیط گرم و دوست داشتنی را برای رشد باکتری ها و پیدایش لکه های پوستی را فراهم کرده اید. کما اینکه اگر با فعالیت زیاد بدن تان تعریق کند و یا به محل لیزر آب برسد، تاثیر لیزر بسیار کم خواهد شد. 

تا حد امکان زیر نور آفتاب نروید؛

متخصصین پوست و مو به شما توصیه می کنند که چه چیزی برای شما مناسب است. بنابراین ممکن است لازم باشد که شما تا حد امکان از آفتاب گرفتن و قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید. همچنین اگر شما برنزه دارید، قبل از شروع درمان باید صبر کنید تا از بین برود و به رنگ اصلی و واقعی پوست خود برسید.

درمان با لیزر در مواردی می تواند باعث رشد بیشتر مو‌ها شود!

متاسفانه کاملا درست است! انواع خاصی از موها می توانند با اشعه لیزر تحریک شوند و طولانی تر و حتی ضخیم تر از گذشته رشد کنند. اما نگران نباشید، اگر موی شما مناسب لیزر نیست، متخصص پوست شما به شما اطلاع می دهد.

شما ممکن است نیاز به تغییر رژیم و محصولات مصرفی خود داشته باشید

استفاده از کرم های اسکراب، گلیکولیک اسید و کرم های رتینول باید 2 روز قبل و بعد از درمان خودداری شود. همچنین می توانید با مشورت از پزشک خود، شروع به استفاده از ماسک صورت و مرطوب کننده های اضافی کنید؛ چرا که پس از انجام لیزر، پوست شما کمی به خشکی می گراید. توصیه می شود به مدت 2 هفته قبل و بعد از لیزر، از استفاده از لایه‌بردار‌هایی که از مواد شیمیایی خودداری تهیه شده اند، خودداری کنید و به همین ترتیب باید 1-2 هفته قبل از شروع لیزر، از رفتن به سولاریوم و برنزه کردن پوست تان، دست بکشید.

از بین بردن موهای زائد به روش لیزر، بیشتر از یک مزیت دارد...

لیزر موهای زائد بدن در واقع می تواند به تحریک موهای زائد AF کمک کند. "علاوه بر شفاف تر، نرم تر و کاهش موهای دائمی، لیزر موهای زائد همچنین دارای مزایایی از جمله کمک به روشن تر شدن رنگ پوست و تحریک کمتر آن است. دلیل این امر این است که از بین رفتن فولیکول مو، تیرگی را در آن ناحیه از بین می برد و سبب روشن سازی رنگ آن می شود.

قبل از جلسات لیزر موهای زائد، فقط شیو کنید.

اپیلاسیون، دکلره و سفید کردن موها و یا ریموو کردن با نخ اصلاح، روند کار لیزر را مختل می کند. در طول جلسات لیزر، باید یک روز قبل از رفتن به کلینیک، موهای نواحی مورد نظر را با ژیلت و یا تیغ اصلاح سیو کنید. به هیچ وجه از هیچ روش دیگری جز تراشیدن موها، استفاده نکنید.

چگونه نتیجه بهتری در لیزر بگیریم؟

واقعیت این است که نتیجه گیری در این امر، تا حدی بستگی به ژنتیک شما نیز دارد. برای مثال پوست هایی با رنگ روشن و تار موهای ضخیم، بهتر از پوست هایی با رنگ تیره و تار موهای نازک جواب می گیرند. برای لیزر موهای زائد خود، از اشعه های NDYAG با ضربات طولانی استفاده کنید که برای درمان پوست هایی با رنگ تیره تر مناسب هستند. 

شما ممکن است نیاز به جلسات تجدید در بازه های زمانی سه ماهه داشته باشید؛

بیشتر افراد 90 درصد کاهش دائمی در رشد مو را گزارش می دهند؛ اما هورمون های نوسان دار در برخی از افراد، باعث رشد مجدد مو می شوند. بنابراین اهمیت جلسات تجدید را دست کم نگیرید و حتما هر 3 ماه یک بار به زیبایی و لیزر یاس مراجعه کنید.

زیبایی رمز موفقیت ماست!

با توجه به نکات گفته شده انتخاب مجموعه ای مناسب و معتبر به شما توصیه میشود کلینیک یاس با ارائه بهترین خدمات لیزر در شمال تهران در خدمت شماست.

برای استفاده از تخفیف 50 درصدی لیزر موی زائد هم اکنون با مشاورین ما از طریق فرم درخواست مشاوره در سایت و یا تماس تلفنی در تماس باشید.